FIFA 15 Ultimate Team Edition

Ben jij een echte fan van FIFA Ultimate Team dan is de FIFA 15 Ultimate Team Edition echt iets voor jou! Lees snel verder voor alle extra opties, features en give aways.

FIFA 15 Ultimate Team Edition vs. FIFA 15 Standard Edition

Bij de FIFA 15 Ultimate Team Edition krijg je verassend veel extra’s voor je geld. Spar jij ieder jaar samen met je vrienden om dat fantastische team in de Ultimate Team game mode van FIFA? Check dit jaar eens de speciale Ultimate Team Edition. Kun je inmiddels niet meer wachten op de Ultimate Team Edition, check dan hier wat de release datum van FIFA 15 Ultimate Team is.

 Standard EditionUltimate Team Edition
15 FUT Goud PakkettenJa-
40 FUT Goud Pakketten-Ja
adidas® All Star-team-Ja
FUT-speler lenen: Messi-Ja
adidas® Predator-schoenenbundel-Ja
Historisch tenue-Ja
Vreugdedansen-Ja

FIFA 15 Ultimate Team EditionWat krijg je extra bij Ultimate Team Edition?

De Ultimate Team Edition bevat vele extra’s die gegarandeerd een grote dosis aan spelplezier bevatten. Om het je makkelijk te maken staan hieronder de verschillende opties nogmaals beschreven met uitleg.

Je krijgt maar liefst 25 Extra FUT Goud-pakketten bij de Ultimate Team versie. Klim naar de top binnen FIFA Ultimate Team met de top talenten uit maar liefst 40 FUT Goud-pakketten. Wekelijks krijg je een nieuw Goud pakketje in je inbox.

Speel je vaak wedstrijden met vrienden en ben je altijd op zoek naar dat fantastisch team? Dan kun je met het adidas® All Star-team alvast beginnen met genieten. De grootste spelers staan vanaf nu onder jouw bevel. Neem het op tegen de beste en grootste ploegen van de wereld met dit All Star-team.

Altijd al eens met Lionel Messi willen spelen tijdens FUT, maar kostte hij je teveel? Met de Ultimate Team Editie krijg je Messi voor 5 wedstrijden te leen. Start het seizoen vliegend en neem afstand van je concurrenten met een van ‘s werelds beste voetballers.

Een van de grootste voetbalkleding merken ter wereld gaat jouw team steunen. Verras de concurrentie met snelheid, stijl en klasse met 5 paar adidas® Predator-schoenen in FIFA 15.

Felle kleuren roze, geel, gifgroen of fluoriserend oranje zijn steeds normale aan het worden in de huidige voetbal tenues. Voor de klassieke voetballers onder ons krijg je een fantastische set Historische Tenues ter beschikking. Laat de rijke historie van het voetbal weer floreren in FUT.

Nog 3 minuten te gaan, de klok telt af. Je bent vanaf de tweede divisie opgeklommen naar de top van de competitie en hebt zelfs de Champions League bereikt. Een jongensdroom. Daar staat jouw team dan. In de finale. Het staat 1-1, inmiddels nog 2 minuten te gaan. De lange balt komt, hij valt op het hoofd van je spits & met een leep boogballetje bereikt  de bal de verre hoek. Je gaat winnen, je gaat helemaal uit je dak! Laat je speler deze treffer vieren met een complete set aan Vreugdedansen die je bij de FIFA 15 Ultimate Team Edition erbij krijgt.

Vereisten FIFA Ultimate Team

Let op! Wil je online een Fifa 15 Ultimate Team Toernooi of losse game spelen, dan heb je Playstation Plus nodig. Speel je alleen offline? Dan heb je geen Playstation Plus nodig. Je kunt dan ook gewoon spelers verhandelen.