Nieuwe Features FIFA 15

Nu de release datum van FIFA 15 bekend is gemaakt, kunnen we met z’n allen aftellen naar het daadwerkelijke moment. Het moment dat FIFA 15 uit gaat komen en op de mat gaat vallen. Tot die tijd moeten we het doen met de FIFA 15 Official Trailer, andere FIFA 15 Gameplay Trailers, screenshots en nieuwe features van FIFA 15.

Nieuwe Features FIFA 15

FIFA 2015 zit weer vol met nieuwe features die ervoor moeten zorgen dat wij onszelf weer een jaar weten te vermaken. De belangrijkste verandering binnen FIFA zal waarschijnlijk de verdere implementatie van de emotionele aspecten zijn. Als we deze lijst eens doornemen kunnen wij niet wachten om FIFA 15 te spelen!

EMOTIES & INTENSITEIT

Volgens EA Sports hebben spelers vanaf FIFA 15 een geheugen. Zo kunnen ze aan de hand van de context van de wedstrijd meer dan 600 emotionele reacties laten zien. Sleutelmomenten op het veld zoals: smerige tacklers, gemiste kansen, fantastische doelpunten worden omgezet in levensechte em0tionele momenten.

DYNAMISCHE WEDSTRIJDPRESENTATIE

Echte stadions, echte spreekkoren en echte wedstrijdvoorbereiding. De supporters van Liverpool juichen hun team daadwerkelijk anders aan dan de supporters van Boca Juniors. Thuiswedstrijden zijn nog nooit zo levendig als in FIFA 15.

ONGEËVENAARDE TEAMTACTIEKEN

Varieer tussen maar liefst 6 wedstrijdtactieken om jouw team zo te smeden dat de tegenstanders niets meer in te brengen heeft. Kopieer de tactieken van Mourinho, Van Gaal, Del Bosque of Frank de Boer en overmeester jouw tegenstander.

NEXT GEN GOALKEEPERS

Hoe hoog was de irritatie op de keepers in de vorige versies van FIFA 14 wel niet. Die Champions League finale, laatste minuut, je keeper komt verkeerd uit… je verliest met 1-2. In FIFA 15 zijn de doelmannen helemaal opnieuw ontwikkeld. Meer dan 50 nieuwe reddingsanimaties zorgen ervoor dat dit een van de beste nieuwe features van FIFA 15 is.

ONGELOOFLIJKE BEELDEN

De authentieke spelersweergave zorgt ervoor dat de vernieuwde generatie gearriveerd is. Gezichten, tenues en animaties zijn gedetailleerder dan ooit. Modder, gras, water en spieren zorgen voor een realistisch beeld van de spelers.

LEVEND VELD

Nog meer nieuwe features in FIFA 15. Stadions komen helemaal tot leven. Schoenafdrukken, sporen van slidings, afval op het veld, bewegende hoekvlaggen, schuddende doelpalen en geanimeerde LED-reclameborden zorgen voor emotie op het veld.

BESTURING VAN SPELERS

Stuur alle verdedigers het bos in of controleer de bal alsof je Cristiano Ronaldo, Messi, Gareth Bale of Toni Kroos bent. Spelers in balbezit zijn explosiever, hebben een betere balans, geven betere effectballen en hebben de mogelijkheid de bal bij te houden.

MAN-TEGEN-MAN GEVECHTEN

Onderschep de bal van de tegenstander, wip ‘m van z’n schoen en dribbel het middenveld in. Kleine schouderduwtjes kunnen met de nieuwe feature al een klap veroorzaken, net als in real-life. De harde-val-fysica en textieltechnologie laten overtredingen levensecht aanvoelen.

CORRECTE BALCONTACTEN

Ben jij een dribbelaar en geniet je van het spelen met Lionel Messi, Marco Reus of Cristiano Ronaldo? De nieuwe balcontact feature in FIFA 15 gaat jou blij maken! Dribbelen wordt levensecht (zegt EA Sports zelf…) door vernieuwde balcontacten, krulballen en balcontrole.

NIEUWE SPELOPTIES

  • Wedstrijddag Live is een nieuwe feature (verzorgt door Goal.com) die fans op de hoogte houdt van het laatste voetbalnieuws van favoriete teams.
  • De Bayclays Premier League is vernieuwd met: nieuw commentaar, alle 20 stadions en meer dan 200 spelermodellen
  • FIFA Ultimate Team is terug met nieuwe manieren om te spelen, coachen en handelen.
  • Carriere modus is vernieuwd met coaching, spelers vinden en scouten.