het nieuwe juichen in fifa 15

Nieuwe dansmoves tijdens juichen in FIFA 15

Deel met je vrienden...Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Je scoort die ene belangrijke goal tijdens de laatste wedstrijd in Carriere modus. Door deze goal wordt jij kampioen. Het kampioenschap. Die titel. Daar heb je dan een heel seizoen lang voor gewerkt, dus je wilt ook uit je dak kunnen gaan. Maar goed dat er nieuwe dansmoves tijdens juichen in FIFA 15 toegevoegd zijn.

Bekijk hier de FIFA 15 “Het Nieuwe Juichen” Trailer

Juichen in FIFA 15 met deze dansmoves

Hieronder volgt een lijst met nieuwe dansmoves tijdens het juichen in FIFA 15. Er zitten enkele verrassende nieuwe moves in waar je echt vrolijk van wordt.

  • “Right Here Right Now” – RB vasthouden + B indrukken (Gonzalo Higuain, Napoli)
  • “Old Man” – LT vasthouden + RS indrukken (Samuel Eto’o, Everton)
  • “Stand Tall” – RB vasthouden + RS vasthouden (Emanuel Adebayor, Tottenham Hotspur)
  • “Kiss The Wrist” – LT vasthouden + B dubbel indrukken (Luis Suarez, Barcelona)
  • “Hand Bite” – LT vasthouden + RS omlaag gevolgd door RS omhoog (Fabio Borini, Liverpool)
  • “Flag Kick” – LB vasthouden + X dubbel indrukken (Sergio Kun Aguero, Manchester City)
  • “Flag Celebrations” – sprint met de doelpuntenmaker naar de cornervlag toe (onder meer Alaba, Zlatan, Messi, Cahill en Eden Hazard)

Verschillende vormen van juichen in FIFA 15 zijn geïnspireerd op echte dansmoves en juichpasjes in real-life. De “Right Here Right Now” wordt meerdere malen door Cristiano Ronaldo (al dan niet met voetbal shirt) ten tonele gebracht. De “Kiss The Wrist” wordt vaker door Luis Suarez gebruikt, vaak in combinatie met zijn “El Pistolero” dansmove. Klaas-Jan Huntelaar en David Luiz brachten eerder dit jaar tijdens het WK voetbal in Brazilie al de “Flag Kick” en de “Flag Celebrations” in uitvoering.

Are you ready for more FIFA 15?

De FIFA 15 demo is inmiddels te downloaden voor alle verschillende consoles en platformen. Ook kun je alvast een FIFA 2015 pre order doen om er zeker van te zijn dat jij die game in huis hebt tijdens de release van FIFA 2015. Koop jij toch ieder jaar FIFA 15, maar wil je minder betalen? FIFA2015.nl deed voor jou de PrijsCheck en ontdekte dat je tot €10,04 kunt besparen op FIFA 2015. Vergelijk FIFA 15 prijzen op FIFA2015.nl.

Deel met je vrienden...Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone
Posted in FIFA 15 Nieuws and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>