fifa 15 tv commercial

FIFA 15 TV Commercial is Levensecht

Deel met je vrienden...Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

EA Sports heeft de FIFA 15 TV Commercial inmiddels op Youtube geplaats en wij van FIFA2015.nl hebben ‘m alvast voor je gecheckt. Ons oordeel? Levenecht & Fantastisch.

FIFA 15 TV Commercial

Wow, wat een FIFA 15 TV Spot

Dat vonden wij nou ook. EA wil met FIFA 15 een verdere stap maken met het zo echt mogelijk laten worden van de voetbal game FIFA. Je speelt niet alleen FIFA, je beleeft het. FIFA 15 onderstreept in deze TV commercial de slogan die al jaren op FIFA is geplakt door EA. De slogans “More Than A Game” en “Feel The Game” komen echt uit in deze TV spot.

FIFA 15 wordt wel veelbelovend nu…

Dat is inderdaad de andere kant van het verhaal. De FIFA 15 commercial onderstreept zo erg dat de game levensecht is, dat hij eigenlijk alleen nog maar tegen kan vallen. In de FIFA 15 demo ,die wij afgelopen week hebben gespeeld, komt dit nog niet helemaal uit de verf op de PS3. Wellicht dat de Next Gen versies en de FIFA 15 release versie uitkomst bieden.

Are you ready for more FIFA 15?

De FIFA 15 demo is inmiddels te downloaden voor alle verschillende consoles en platformen. Ook kun je alvast een FIFA 2015 pre order doen om er zeker van te zijn dat jij die game in huis hebt tijdens de release van FIFA 2015. Koop jij toch ieder jaar FIFA 15, maar wil je minder betalen? FIFA2015.nl deed voor jou de PrijsCheck en ontdekte dat je tot €10,04 kunt besparen op FIFA 2015.Vergelijk FIFA 15 prijzen op FIFA2015.nl.

Wat vind jij van de FIFA 15 TV Commercial?

Laat hieronder jouw reactie achter!

Deel met je vrienden...Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone
Posted in FIFA 15 Nieuws and tagged , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>