FIFA 15 Official Trailer (EA Sports)

We wachten met z’n allen alweer bijna een jaar op de nieuwste versie van FIFA. Vooralsnog staat de FIFA 15 release datum in Europa gepland op 25 september. Kun je niet meer wachten om de nieuwste features van FIFA 15  te zien? Bekijk hier dan onder andere de FIFA 15 Official Trailer & bestel alvast de FIFA 15 Pre order.

FIFA 15 Official Trailer (Gameplay)

FIFA 15 – More than a game. Wij vinden deze trailer weer kippenvel.

FIFA 2015 Trailer | Barclays Premier League

Het Youtube account van EA SPORTS FIFA maakte onlangs bekend dat er Barclays Premier League authenticiteit zal worden toegepast in FIFA 2015. Dat betekent dat alle 20 Premier League stadions in FIFA 15 zitten, er zo’n 200 nieuwe spelersgezichten worden toegevoegd. Check deze Trailer…

FIFA 15 Trailer | Gameplay Features Goalkeepers

Na de FIFA 15 trailer van de Next Gen Goalkeepers in de nieuwste paradepaardje van EA Sports, is een nieuwe trailer van de doelmannen gereleased. In deze versie zie je exclusieve behind-the-scene beelden van Tim Howard (Everton & Verenigde Staten). Twee jaar heeft het EA gekost om deze nieuwe functie in de passen. Wat vind jij?

FIFA 15 Trailer | Next Gen Keepers

Nog meer functies van de Next Gen Goalkeepers in FIFA 15.

FIFA 15 Trailer | Nieuwe Spelers, Gezichten & Stadions

Ook dit jaar weet FIFA 15 de spelersgezichten weer in een nieuwe vorm te gieten. De 200 beste spelers ter wereld zijn zelfs custom made. Naast de spelers zijn ook de stadions onder handen genomen, goed te zien in deze trailer. In FIFA 15 kun je spelen in alle stadions van de Barclays Premier League.

FIFA 15 Trailer | Vernieuwde Behendigheid en Balcontrole

FIFA 15 is sneller dan ooit, als we EA moeten geloven. Wat geloof jij?

FIFA 15 Trailer | Vernieuwde Emotie & Intensiteit

Voor het eerst houdt FIFA rekening met de emoties in het veld en op de tribune. Spelers zijn aan elkaar gekoppeld en supporters worden echter. Deze FIFA 15 trailer laat het mooi zien!

FIFA 15 Trailer | Fantastische Visuals


Helemaal overtuigd door de FIFA 15 Official Trailer?

Vergelijk FIFA 15 prijzen bij verschillende webshops dan direct op FIFA2015.nl. Wij lopen ook ieder jaar tegen het probleem aan dat er veel verschillende prijzen van FIFA zijn, zonder goed te weten waar FIFA het goedkoopst is. Vanaf FIFA 15 hoeft dit niet meer! Start nu FIFA 15 vergelijken & vind de webshop met de laagste prijs.

Alvast Pre-orderen na deze FIFA 15 Trailer?

Kan je niet wachten om FIFA 15 te spelen? Wij ook niet! De FIFA 15 demo komt uit op 10 september, maar dat is natuurlijk niet goed genoeg. Je wilt die game! Pre-order FIFA 15 alvast bij de goedkoopste en beste webshops. Vergelijk verschillende prijzen voor een FIFA 15 Playstation 3 pre-order, Playstation 4 pre-order, XBOX 360 pre-order, XBOX One pre-order of PC pre-order.