FIFA 15 is Populairste Game 2014

Deel met je vrienden...Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Aan het einde van ieder jaar is de tijd van Sinterklaas en Kerst cadeau’s weer aangetreden en draait de gamewereld weer op volle toeren, op zoek naar de meest populairste game van dat jaar. Naast de releases van een aantal grote nieuwe titels, komen er ieder jaar een aantal vaste series met een nieuwe editie. Zo was het dit jaar jaar ook met FIFA 15, de volgende in de reeks FIFA spellen.

FIFA 15 verkozen tot Populairste Game 2014

Beslist.nl besloot om alle games onder de loep te nemen en te onderzoeken welke games en spelcomputers het meest in de maak vallen bij de online shoppers. Aan de hand van de zoekopdrachten van de shoppers op Beslist.nl houdt de vergelijker de BGI (Beslist Game Index) bij. Deze houdt bij waar jij naar zoekt en kaart zo aan welke games populair zijn. Dit jaar werd dus FIFA 15 Populairste Game 2014.

fifa 15 meest populaire game 2014

Andere populaire games

Natuurlijk is niet alleen FIFA 15 een populaire titel dit jaar. Ook de games Call of Duty Advanced Warfare en Assasin’s Creed Unity zijn er populair bij het grote game publiek. Ook wordt er nu al veel gezocht naar Football Manager 2015, Warcraft: Warlords of Draenor en Far Cry 4. Ben je dus op zoek naar een cadeau dit najaar, dan doe je hier alle game-liefhebbers een groot plezier mee!

Playstation 4 populairste spelcomputer in 2014

Naast FIFA 15 is ook de Playstation 4 bezig met een opmars. De spelcomputer verslaat de XBOX One in 2014 met ruim gemak, aangezien ruim 58 procent voor de Playstation 4 kiest. Daarnaast is de Playstation 3 nog erg populair, op de voet gevolgd door de Wii, de Wii U en de Xbox 360.

Een ander opmerkelijk feit is dat games populairder zijn dan spelcomputers. De release van nieuwe games zorgen ervoor dat de interesse in spelcomputers stijgt. Populariteit is dus te danken aan de games die verschijnen! Op naar 2015, waar ook FIFA 16 hopelijk de meest populaire game van dat jaar gaat worden…

Bron: techmania.nl

Deel met je vrienden...Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone
Posted in FIFA 15 Nieuws and tagged , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>