FIFA 15 Cadeau

FIFA 15 cadeau doen is het leukste dat er is want welke voetbal of game fan wil nou niet FIFA 2015 spelen? Als je FIFA 15 als cadeau weggeeft ben je natuurlijk wel op zoek naar de goedkoopste webshop waar je de game kunt bestellen. Op FIFA2015.nl vergelijken wij prijzen van verschillende webshops, inclusief verzendkosten, waardoor jij de goedkoopste FIFA 15 kunt bestellen.

Alle FIFA 15 cadeau momenten

FIFA 15 cadeau doen?

Zelf FIFA 15 cadeau krijgen bij de VI (Voetbal International)

Naast deze cadeau momenten kun jij ook voor jezelf FIFA 15 cadeau doen. Zo heeft bijvoorbeeld het voetbal magazine Voetbal International een unieke actie in combinatie met een VI abonnement met FIFA 2015. Zo krijg je niet alleen de VI iedere woensdag op de deurmat maar ook: FIFA 15 (t.w.v. €69,99 cadeau) en toegang tot VI Premium.

FIFA 2015 cadeau geven? Wat kun je dan verwachten…

EMOTIES & INTENSITEIT

In FIFA 15 hebben spelers een geheugen en kunnen ze emotionele reacties laten zien. Dit resulteert in momenten als: smerige tackels, gemiste kansen, fantastische doelpunten die worden omgezet in levensechte em0tionele momenten. Een ware belevenis voor diegene die FIFA 15 cadeau zal krijgen.

DYNAMISCHE WEDSTRIJDPRESENTATIE

De stadia, spreekkoren en wedstrijdvoorbereiding worden echt. Echte spreekkoren van Ajax, Feyenoord, Barca en Real Madrid die verschillen van elkaar. Voor echte voetbalfans!

ONGEËVENAARDE TEAMTACTIEKEN

Je kunt in FIFA 15 rouleren tussen maar liefst 6 wedstrijdtactieken om jouw team te smeden. Tegenstanders hebben geen kans meer tegen jou. Wordt de nieuwe Louis, Frank, Jose of Pep en neem in kijkje in jouw trainers kwaliteiten.

NEXT GEN GOALKEEPERS

Keepers zijn volledig opnieuw ontwikkeld ten opzichte van FIFA 14. Meer dan 50 nieuwe animaties voor keepers zorgen ervoor dat je in FIFA 15 nooit meer boos hoeft te worden op jouw keepers.

Er zijn nog veel meer nieuwe FIFA 15 features